Jalkapallopäivä 11.6.
Julkaistu: 18.05.2023 21.47

Jalkapallopäivä 11.6.

Suomalainen jalkapallo on ansainnut oman juhlapäivänsä, Jalkapallopäivän. Niinpä historian ensimmäistä Jalkapallopäivää vietetään Suomessa sunnuntaina kesäkuun 11. päivä.

Jalkapallopäivä on päivä, jolloin on meidän kaikkien vuoro näyttää ja nauttia niitä tunteita, jota suomalainen jalkapallo meissä herättää.

Jalkapallopäivänä pelataan valtava määrä futismatseja ympäri maan – Veikkausliigasta alasarjoihin. Pääsemme siis yhdessä levittämään suomalaisen jalkapalloilun ilosanomaa koko Suomessa paitsi Jalkapallopäivänä, myös Subway Kansallisen Liigan kierroksen yhteydessä järjestettävillä Jalkapallopäivän etkoilla 10. kesäkuuta.

Mukaan Jalkapallopäivään on kutsuttu kaikki suomalaiset seurat, pelaajat, yhteisöt sekä kuningaslajin ystävät.

Jalkapallopäivän tavoitteena on kertoa yhteisellä äänellä ja erilaisilla sisällöillä suomalaisen jalkapallon voimasta, jalkapalloperheen muodostamasta yhteisöllisyydestä sekä kannustaa ihmisiä paikan päälle seuramaan suomalaista jalkapalloa.

Seuroille tullaan tarjoamaan Jalkapallopäivää varten sisältökokonaisuus, jonka avulla Jalkapallopäivään osallistuminen on vaivatonta. Sisältökokonaisuuden ei siis ole tarkoitus olla seuroille liian kuormittava, vaan sen avulla seurayhteisöä voi kannustaa osallistumaan Jalkapallopäivään niin fyysisesti kuin sosiaalisen median kanavissakin.

Tästä sisältökokonaisuudesta sekä Palloliiton, Veikkausliigan, Subway Kansallisen Liigan ja Miesten Ykkösen toimenpiteistä Jalkapallopäivän ympärillä kerromme yksityiskohtaisemmin lähiviikkojen kuluessa.

Viestimme Jalkapallopäivästä ulkoisesti sekä medialle toukokuun 23. päivä.

Suuntaa Jalkapallopäivän omille verkkosivuille alla olevasta linkistä!

Jalkapallopaiva.fi

Jalkapalloterveisin,
Suomen Palloliitto
Veikkausliiga
Kansallinen Liiga
Miesten Ykkönen