Kausi virallisesti paketissa, seuran kauden päätösjuhla takana!
Julkaistu: 02.11.2022 21.26

Kausi virallisesti paketissa, seuran kauden päätösjuhla takana!

Eilen vietettiin seuran kauden päätösjuhlaa Itätuulen koulun salissa. Yli kolmekymmentä tyttöä oli juhlistamassa seuran kauden päätöstä ja vastaanottamassa kausi palkintojaan. Joukkueen kesken kauden päätöstä vietettiin jo aikaisemmin lokakuussa, mutta seuran järjestämässä juhlassa oli tietysti paikalla myös seuran muut joukkueet.

Kausipalkintojen lisäksi T11 ikäluokasta palkittiin kolme tyttöä ja vastaavasti myös T12-13 ryhmässä. Tämän lisäksi tytöt palkittiin mitalein kevät ja syyskaudella voitetuista 3.divareista. Eilinen on siis ollut silkkaa juhlaa joukkueellemme. Tämän eteen ja kaikkien cup voittojen suhteen tytöt ovat tehneet kovasti töitä. Kentällä on vietetty runsaasti aikaa, ajettuja kilometrejä on kertynyt tuhansia, TikTok videoita tytöt ovat ehtineet tekemään varmaan yksi tuhat minuuttia ja kaikista parasta, tyttöjen keskuudessa on ollut naurua ja iloa ❤️ Huikeita mimmejä, aivan jokainen!T11 palkinnot saivat;

Enni Mäkinen- aktiivisin harjoittelija
Iina Kraapo - Periksiantamaton taistelija
Aino Valkama - Kehittynein pelaaja

T12-13 palkinnon saivat;

Mila Arola -joukkueen periksiantamaton johtohahmo
Helka Wiik - aktiivisin harjoittelija
Karla Saarinen - kehittynein pelaaja.

Myöskin näiden kirjoitusten takana oleva tapaus, tämän tyttöjoukkueen joukkueenjohtaja palkittiin vuoden 2022 joukkueenjohtajana. Suuri kiitos tästä meidän seuralle! ❤️ Ja tietysti myös näille huikeille tytöille, jotka mahdollistavat tämän ❤️Tästä on hyvä lähteä kohti uutta kautta, nimittäin futsal kausi alkaa meidän tulevilla T12 tytöillä jo sunnuntaina. Tulevalla kaudella olemmekin T12-14 joukkue!