KaPa - KF FC Jazz YJ5   1 - 6

Tekonurmi

P15 Kolmosen nousujuhlat!!!

P15 Kolmosen Karhu-Futis/Fc Jazz yj päätti kevätkauden komeasti nousujuhliin!! Syyskierroksella pelataan P15 Kakkosessa.

Kevätkauden viimeisessä ottelussa kukistui KaPa 1-6 Niinisalon tuulisella, mutta aurinkoisella tekonurmella.

Ensimmäinen puoliaika mentiin tasaisesti maalivahti Henkan pitäessä joukkuetta pystyssä. Yj KarJa meni 0-1 johtoon Wilkun maalilla, mutta KaPa pääsi tasoittamaan lisäajalla rankkarilla.

Toisella puoliajalla päästiin vauhtiin ja maaleja tehtiin tasaiseen tahtiin Salmine 1-2 ja 1-3, Anton 1-4, Ossi 1-5 ja loppulukemat 1-6 Anton.

Alkupalaveri

Loppupalaute

Voittomaali Wurthillä palkittiin jälleen kerran Eetu Salminen!

Karhu-Futis/Fc Jazz yj5 pelasi upean kevätkauden häviten vain yhden ottelun ja pelaten yhden tasapelin, nämä molemmat Nakkilan Nastaa vastaan. KaPa:a ja Pori Akatemia yj4:tä vastaan pelatut ottelut voitettiin kaikki.

Kausi siis päättyi nousujuhliin valmentaja Petterin tarjoamassa rantasaunassa grillauksen merkeissä.