D13 syyskauteen
Julkaistu: 15.08.2018 00.00

D13 syyskauteen

Kevätkausi päättyi P13 Liigan osalta pieneen pettymykseen kun joukkue putosi sarjaa alemmaksi Ykköseen. P13 Kakkosen joukkue sitä vastoin ei yllättänyt ketään nousemalla pykälää ylemmäksi Ykköseen.
Syyskaudelle oltiin siis menossa kahdella joukkueella P13 Ykköseen.

Tämä asetti joukkueelle vähän miettimistä. Miten saada pelaajamäärästä kaksi erillistä joukkuetta jotka taistelevat samassa sarjassa? Tehtiin ratkaisu ensi kautta silmällä pitäen ja aloitamme yhdellä joukkueella koko kentän pelit jo syksyllä.
Näillä perusteilla ilmoitimme toisen D13 joukkueen P14 Ykköseen. Näin saamme tuntumaa 11v11 peleihin, joita vastustajamme ovat jo ainakin kevätkauden pelanneet.
Ensimmäinen peli FC Jazzia vastaan näytti että suunta on oikea. Pelaajat omaksuivat kukin oman roolinsa hienosti. Osaava maalivahti ohjasi peliä, puolustajat pitivät paikkansa ja linjan mallikkaasti, keskikenttä ja laidat toimittivat pallon kärkipelaajille jotka hoitivat viimeistelyn. Eka 11v11 näytti hyvältä!
Toisessa pelissä asettui vastaan kokenut FC Ulvilan joukkue. Tiukka ja jännittävä kamppailu päättyi lukemiin 2-2.

P13 aloitti 8v8 pelinsä Raumalla ja vastaan asettui FC Rauma joka kevätkaudella ainoana pystyi voittamaan joukkueemme Kakkosessa. Tälläkin kertaa raumalaiset näyttivät taitonsa ja veivät pelin lukemin 4-1.
Joukkueen vieraspelit suuntautuvat paljon Turun seudulle ja myös kotipeleihin saamme vastustajia hieman kotiseutua kauempaa.

Ensimmäisten pelien jälkeen näyttää siltä että molemmat joukkueet pelaavat taitojaan vastaavissa sarjoissa. Tosiasia kuitenkin on, että meillä ei ainakaan toistaiseksi ole rahkeita kohdata ja haastaa tasaväkisesti Suomen parhaita etelän ja lännen ykkösjoukkueita.

Karhu-Futis/MuSa YJ joukkueessa on hyvä ilmapiiri ja harrastaminen on edullista. Tämän vuoden sadas harjoituskerta meni juuri rikki ja pelitapahtumia joukkueella alkaa olla lähes saman verran. Toiminta on aktiivista ja vanhempien tuki ja kannustus huippuluokkaa. Toivotamme uudet pelaajat tervetulleeksi kokeilemaan!

P14 Ykkösen pelit jatkuvat tänään 15.8 klo 19:00 Itäporin kentällä. Vastaan asettuu PTU.
Kahvitarjoilu. Tervetuloa!



Seuran uusimmat