D13 Kultaa Ikaalisissa
Julkaistu: 20.08.2018 00.00

D13 osallistui jo perinteiseen IkU CUPiin 18-19.8 Ikaalisissa.
Turnaus aloitettiin lauantaina alkusarjan peleillä joita B-lohkon joukkueille tuli vain kaksi kun FBC ILves perui tulonsa aivan viime tuntien aikana.

Ensimmäinen ottelu oli jännittävä kun vastaan asettui hyvätasoinen joukkue Pirkkalasta, PJK valkoinen (Pirkkalan Jalkapalloklubi).
Tilanteessa 1-1 PJK sai hieman kyseenalaisen rankkarin joka johti taukotilanteeseen 1-2 PJK:lle. Toinen puoliaika alkoi olla jo loppupuolella kun saimme viimein odotetun tasoituksen. Lopputulos 2-2.
Maalintekijät: Alex 19' ja Elias 35'

Lauantain toisessa ottelussa kohtasimme FC Vapsin Sastamalasta. Ensimmäisen jakson jälkeen lähdettiin jatkamaan tilanteesta 0-0. Vastustaja esitti ihan hyvää peliä, mutta meidän hyvä yritys palkittiin ottelun loppupuolella kahdella maalilla. Lopputulos 0-2 KF/MuSalle.
Maalintekijät: Elmeri 27' ja Juho V. 33'

Karhu-Futis/MuSa Yj otti jälleen kerran lohkovoiton. Kaikissa turnauksissa alkulohkon peleillä ei ole ollut mitään merkitystä, mutta täällä lohkojen kaksi parasta pääsi ottelemaan sijoista 1-4, mikä tuntuu aikalailla ansaitulta kun vertailee että jossakin turnauksessa alkulohkon nollille jäänyt joukkue voittaa kultaa ja täydet pinnat saanut jää viidenneksi...

Sunnuntaina kisailtiin välierissä. KaPa on petrannut paljon keväisestä kun viimeksi pelattiin kohdakkain. Muutama vaarallinen hyökkäys palkittiin vastustajalle kahdella maalilla. Peli päättyi lukemiin 4-2 Karhu-Futis/MuSalle ja tie loppuotteluun oli selvä.
Maalintekijät: Elias 3' , Elmeri 22' , Miko 27' ja Juho M. 38'

Loppuotteluun lähdettiin kohtaamaan turnauksen aloitusvastustaja PJK. Tiedettiin että joukkue on hyvä ja nyt osattiin myös paremmin varoa tiettyjä vastustajan avainpelaajia. Nollanollaa mentiin tässäkin pelissä aina toiselle jaksolle asti. Yrittäminen palkittiin kahdella maalilla ja kultaisilla mitaleilla!
Ottelu päättyi Karhu-Futis/MuSan voittoon 0-2.
Malintekijät: Juho V 23' ja Juho M 24'

Tässä on mainittu maalintekijöitä, mutta kaikki pelaajat tekivät mahtavaa työtä ja esiintyivät tasaisena joukkueena. Loppuun asti mentiin eikä luovutettu!
Ongelmaksi meinasi muodostua maalivahtitilanne. Heti pelien aluksi Iiro ilmoitti ettei pysty pelaamaan kun nivuset vielä sattuvat ja vaihdoimme Elmerin maaliin. Ensimmäisessä pelissä Elmeri kuitenkin loukkasi sormensa. Molarit alkoivat käydä vähiin ja Emil laitettiin tolppien väliin loppupeleihin. Emil pelasikin aivan loistavasti ja hänet myös palkittiin joukkueen tsempparipelaajana!

Järjestäjille kehut hyvin hoidetusta peliohjelman ja aikataulun muuttamisesta, vaikka pojat eivät sunnuntain lounaalle kerenneetkään.
IkU CUPin tuomaritoiminta oli jälleen kerran vivahderikasta ja sai sekä yleisön että joukkueiden vaihtopenkit huokailemaan :-)