Ilves/07 Beta - KF Fc Jazz/K-F yj   0 - 6

Vuores TN

P14 Ykkösen avaus Tampereella

P14 Ykkösen kausi saatiin viimein käyntiin koronarajoitusten siirrettyä kauden avausta kerta toisensa jälkeen. FC Jazz/Karhu-Futis yj kohtasi Ilves Betan Tampereen Vuoreksen tekonurmella kesäisessä keskiviikkoillassa.

Peli käynnistyi lievän hermostuneisuuden värittämänä. YJ KarJa otti kuitenkin pelin hyvin haltuun heti avausvihellyksestä lähtien. Pelin painopiste pidettiin enimmäkseen Ilveksen kenttäpuoliskolla. Vajaan vartin kohdalla Arttu F. iski parin minuutin sisään kahdesti. Ensimmäinen maali syntyi hienon pallonriiston jälkeen ja toinen läpiajosta tarkalla sijoituksella veskarin ohi. Puoliajalle mentiin 0-2 –lukemissa.

Toisella jaksolla YJ KarJa vastasi edelleen pallonhallinnasta ja osumista myös. Nehir sijoitti 0-3 –maalin varmalla rankkarilla, joka vihellettiin Ilveksen pelaajan kaadettua Elkun maalintekotilanteessa. Eetu iski kaksi seuraavaa noin paristakympistä riman alle, ensimmäinen vaparista ja toinen pelitilanteesta. Loppulukemat 0-6 viimeisteli Simo komealla vedolla rankkarialueen rajan tuntumasta.

Valmennusporukan mietteitä pelin jälkeen:

- Kaiken kaikkiaan onnistunut peli, vastustajalle ei montaa paikkaa annettu ja ne harvatkin hoidettiin varmasti. Pitkän treenikauden asioita saatiin hyvin näkyviin kentällä. Aktiivisuus pysyi hyvällä tasolla läpi ottelun.