P17 kohtasi Pori Akatemia yj2
Julkaistu: 01.05.2023 20.55

Kauden ensimmäiset pisteet oli vappuaattona jo lähellä, mutta lopulta Akatemia vei ottelun 2-3 lukemin.

Päävalmentajan kommentit pelistä:

Aloitettiin peli kehnosti, mutta ensimmäisen puoliajan lopussa päästiin hyvin peliin mukaan ja saatiin tärkeä maali.

Toisen puoliajan alussa annettiin hieman liikaa aikaa ja tilaa vastustajalle meidän johtomaalin jälkeen, mikä aiheutti sen että kadotettiin pelituntuma. Hyvä taistelu kuitenkin jätkiltä loppuun asti. Haasteen toi ja tuo varmasti vielä tulevissakin peleissä, että rosteri on vaan liian kapea. Vastustajan nopeat vastahyökkäykset on olleet myrkkyä meille, mutta taas tässä pelissä saatiin sitäkin parannettua. Eteenpäin mennään ja pidetään vaan focus kehityksessä, niin alkaa pisteitäkin ropisemaan.