P14 Fc Jazz/Karhu-Futis yj joukkueesta pelaajia Huuhkaja-turnaukseen
23.7.2021 19:48 Uutiset / P14 2007

2007 syntyneiden Huuhkajaturnaukseen

2007 syntyneiden Huuhkajaturnaus järjestetään Eerikkilän urheiluopistolla 5.-8. elokuuta.

Fc Jazz/Karhu-Futis yj joukkueesta turnaukseen valittiin kuusi pelaajaa. Heistä kaksi on Karhu-Futiksen kasvatteja Nehir Aydin ja Aleksi Mäntynen. Aleksi tosin on pelannut ensimmäiset vuotensa Fc Ulvilassa.

Valmentajan kommentit:

"Pojille hieno palkinto tehdystä työstä. Hattua pitää nostaa myös heidän kanssaan toimineille kaikille valmentajille, niin lapsiurheiluvaiheessa kuin myös sen jälkeenkin. Vaatimustaso ja päivittäinen arki ovat mahdollistaneet kehityksen, sekä aito välittäminen ja sitoutuminen siitä mitä tehdään tai mihin pyritään vuosien varrella. Viimeisen vajaan vuoden aikana on pyritty ymmärtämään ne realiteetit, joita pelaaminen ja harjoittelu tietyllä tasolla toimimiseen vaatii. Tavoitteena on ollut luoda ympäristöä ja ärsykkeitä aktiivisen jalkapallon pelaamiseen. Olemme painottaneet pelaajille, että heidän pitää olla aina rohkeita ja pyrkiä uskaltaa onnistua. Silloin pelaajilla on mahdollisuus kehittyä ja ulosmitata heidän sen hetkistä tasoaan ja potentiaaliaan, josta tämä lopputulos ja mahdollisuus lopulta juontaa juurensa näiden pelaajien osalta. Tämän palkinnon ja mahdollisuuden he ovat itse ansainneet."

Huuhkajaturnaukseen valitut pelaajat:

Nehir Aydin (Karhu-Futis)


Kehittynyt huimasti kaksinkamppailupelaamisessa ja syötönkatkoissa. Halutessaan aina kentän parhaimmistoa tehden paljon voittavia pelitekoja pallollisena ja pallottomana.

Aleksi Mäntynen (Karhu-Futis)


Vaikean loukkaantumisjakson jälkeen ottanut isoja askelia eteenpäin. Vauhtiin ja paikoille päästessään viimeistelee varmasti. Tekee töitä isolla säteellä ja esimerkillä koko joukkueen eteen.

Lisäksi Yj joukkueesta valittiin mukaan Fc Jazzin pelaajia Arttu Takala, Arttu Furuholm, Simo Männistö ja Eetu Salmi, varalle Otto Wiik.

Onnittelut pelaajille valinnasta ja onnittelut myös taustajoukoille!

Linkki Huuhkajaturnauksen sivuille:

https://www.palloliitto.fi/maajoukkueet/pojat/huuhkajaturnaus/huuhkajaturnaus-2021


   
Lisää uutisia
P6 2015
«  Syyskuu   »
Kategoriat