P14 2007, P14 Kolmonen

PIF - KF FC Jazz YJ   0 - 3

Parainen Koivuhaka N

P14 Kolmosta Paraisilla

Yj KarJa matkasi Paraisille P14 Kolmosen otteluun. Lomakausi ja sairastapaukset toivot omat mausteensa joukkueen kokoonpanoon, mutta 13 pelaajaa saatiin kokoon ja nämä pelaajat taistelivat hienon 3-0 vierasvoiton joukkueelle.

Valmennuksen kommentit:

Pystyttiin pitämään puolustus ja pelaajien välit tiiviinä, näistä suuri kunnia kuuluu Elikselle joka teki tuhottoman määrän riistoja keskialueella ja myöskin toppariparille Antti ja Veeti jotka olivat tukena pohjalla rauhoittamassa peliä varmuudellaan ja näin pystyttiin hallitsemaan ottelua lähes kokoajan, josta seurasi 0-3 (0-1) palkinto ja hieno nollapeli maalivahdeille Simo 1 erä ja Nehir 2 erä. Maalinteossa onnistuivat Elkku 0-1 Kulman jälkitilanteesta, ja Jiri (0-2) pääsi oikealta kaistalta läpiajoon Williamin hienosta läpisyötöstä. Elkku maalasi hienot (0-3) lukemat tauluun vasurilla jälleen Williamin laadukkaasta syötöstä.

Ottelun jälkeen pojat pääsivät jäähdyttelemään.