P15 2007, P15 Kakkonen

SalPa/FC Halikko YJ2 - KF FC Jazz YJ5   4 - 8

Valmet Automotive Areena TN

P15 Kakkosta Halikossa

Yj KarJa 2 matkasi syyskauden toiseen vierasotteluun Halikkoon. Vastaan asettui SalPa/Fc Halikko yj. Takana oli tappio kotiottelusta sunnuntailta.

Vastustaja meni ottelussa johtoon, mutta Yj KarJa tasoitti nopeasti 1-1, maalintekijänä William keskikentän riiston jälkeen. Pallo liikkui kentällä päädystä päätyyn. 1-2 johtoon siirryttiin Veetin osumalla, Antonin kulmapotkusta. Vastustaja tuli tasoihin, mutta 38. minuutilla Veeti iski taas, Antonin esityöstä, Yj KarJan 2-3 johtoon.

Toisen jakson alkuun Jude viimeisteli 2-4 maalin. Vastustaja kavensi 3-4 ja hetken näytti, että ote siirtyy vastustajalle. Mutta Yj KarJa ryhdistäytyi ja tykitti maaleja 3-5 Make, 3-6 Anton, 4-7 Aso, 4-8 Jere. Välissä vastustajan kavennus 4-6.

Onnistumisia siis laajalla rintamalla tänään. Voittomaalin tekijä Veeti, ottelun työmies Anton.

Valmennuksen kommentit: Runsas maalinen ottelu, jossa tuli henkilökohtaisia onnistumisia laajalla rintamalla, josta saa olla jokaisen pelaajan kohdalla tyytyväinen. Neljä maalia omiin kertoo hieman löysästä puolustuksesta.

Seuraavaksi kotipeli 3.9 TPK C:tä vastaan.