D13 (05) KF/MuSa YJ, P13 Liiga

KF /MuSa YJ - ÅIFK/mustat  1 - 3

Pori Urheilukeskus TN A

D13 kotipelissä tappio. ÅIFK ansaittuun voittoon.

Ottelu käynnistyi tasaisissa merkeissä kunnes keltapaitaisten Franz V pääsi 9 minuutilla läpiajon jälkeen sijoittamaan pallon vasempaan alanurkkaan. Elmeri oli voimaton. Tilanne 0-1.
Sininen joukkue ei kuitenkaan luovuttanut vaikka vastustaja hieman hallitsi tilanteita. Tasoitus nähtiin 22 minuutilla kun vapaapotkun jälkitilanteesta Oliver pääsi murtamaan vastustajan puolustuksen ja latasi pallon maaliin.
Tauolle lähdettiin tasatilanteessa 1-1.
Toisen puoliajan alkupuoli oli selkeää keltapaitaisten hallintaa. Elmeri piti kotijoukkuetta kasassa loistavilla torjunnoillaan ja peliä saatiin hieman tasoitettua kunnes keltaisten Otto J tuli ja kepitti vierasjohdoksi 1-2.
18 minuuttia myöhemmin sama kaveri tuli ja antoi lopullisen niitin tasoitushaaveille. Pisteet Turkuun lukemin 1-3.