Iiro-Cup 10.-11.6.2017 Raumalla

Lauantaiaamuna starttasimme klo 8.15 14 pelaajan voimin IiroCup turnaukseen.

Lohko A

Karhu-Futis - TPS: 0-1

Turnauksen ensimmäinen ottelu alkoi aamupäivällä Äijänsuon hallissa klo 9.50, vastassa oli maineikas seura TPS Turusta. Ottelun teemaksi otimme: syöttöpeli, nopeat avaukset a sivurajaheitot. Lähdimme pelaamaan peliä vahvan puolustuksen kautta, pyrkimyksenä oli pitää oma maali puhtaana "hinnalla millä hyvänsä". Taktiikkamme onnistui hyvin, TPS piti palloa ja rakensi peliä meitä enemmän, mutta Veera puolustuksen vahvalla avustuksella sai estettyä maalintekoyritykset. Meilläkin oli hyviä hyökkäyksiä, mutta maalintekotilanteisiin hyökkäysvoimamme ei riittänyt. Vastustajan puolustus käytti voimakkaasti vartaloaan ja käsiään, joten pienikokoinen hyökkäyksemme ei pärjännyt kontaktitilanteissa. Kun kumpikaan ei onnistunut maalinteossa, siirryimme puoliajalle 0-0 tilanteessa.

Toinen puoliaika jatkui samalla tavalla kuin ensimmäinenkin, TPS hyökkäili vaarallisesti ja maalikehikotkin kolisivat, mutta maalia ei tullut. Puolustuksemme joutui purkamaan palloja päädystä ulos ja vastapuoli sai useita kulmapotkuja peräkkäin.

Kun peliä oli jäljellä noin 6 minuuttia tuikkasi TPS pelaaja 1-0 osuman kulmapotkun jälkitilanteen maalinedusruuhkasta. Enempää maaleja ei tullut, peli päättyi TPS:lle 1-0. Voitti oli meille kirvelevä, niin hyvin me taistelimme, että tasapelikin olisi ollut oikeutettu. Syöttöpelissämme oli taas kovaa hätäilyä, mutta yrityksen puutteesta ei joukkuetta voi moittia.

Pelaajistamme kunnostautuivat Veera, Ida, Nilla ja Essi.

Pelipalaute valmentajalta Pelin jälkeen yhteinen turnausruokailu.

FC Rauma - Karhu-Futis: 9-0

Turnauksen toinen peli pelattiin ulkona nurmella ja vastassa oli isokokoinen FCRauman porukka. Lähdimme tähän peliin tutulla puolustuksella ja panostimme pelaajavalinnoissa vasempaan puoleen, maalivahdiksi vaihdoimme Julian. Taktiikkana oli hyökätä vasenta puolta. Alku oli tasaista tunnustelua, mutta noin kymmenen minuutin kuluttua vastustaja sai yliotteen ja alkoi värkkäämään maaleja liukuhihnalta. Hyvillä kaukolaukauksilla sekä keskustan läpituloilla muodostui puoliaikatilanteeksi 4-0. Meille tuli lisäongelmia puolustuspelaamiseen Idan pohjekrampin myötä.

Toinen puoliaika oli meille vaikeaa, kun pelaajat väsyivät kovan ylivoiman edessä. Vastustajan potkut ja potkutekniikka olivta ihailtavaa katseltavaa. Lopputulos 9-0 on täysin pelitapahtumien mukainen.

Joukkueemme yritys oli hyvä, parhaiten onnistuivat Nilla ja Essi.

Pieni tauko ennen päivän viimeistä peliä...

Karhu-Futis - Pallo-Iirot sin: 0-11

Lauantain viimeinen ottelu pelattiin taas hallin puolella. Maalivahtina pelasi Nilla ja puolustus rakennettiin niin vahvaksi kuin oli mahdollista. Idakin pystyi pelaamaan lähes täysipainoisesti. Heti pelin alussa saimme kokea, että ei ole epäselvää kuka ottelun voittaa. Emme päässeet kuin kerran vastustajan kenttäpuoliskolle, mutta sekin yritys hukattiin sivurajaylitykseen. Pallo-Iirot olivat kaikessa parempia ja nuorimmat pelaajamme olivat jo kovin väsyneitä pitkästä päivästä. Pallo-Iirot oli urheilullinen, isokokoinen, nopea sekä taktinen joukkue.

Parhaiten raumalaisten vauhdissa pysyivät Ida ja Essi.