E11 Aland Cupissa 16.-21.6.
Julkaistu: 16.06.2018 00.00

E11 Aland Cupissa 16.-21.6.

E11 starttasivat la 16.6 klo 5 Mastojentien kentältä kohti Ahvenanmaata. 23 poikaa, 3 valmentajaa ja yksi jojo. 16 oman joukkueen poikaa, 1 vahvistus -06 joukkueesta, 2 Jazzista ja 4 Nastasta.



Laivalla saavuttiin Maarianhaminaan klo 14. Illalla oli turnauksen avajaiset: kulkue kaupungin torilta Wiklöf Holding Arenalle. Avajaisten jälkeen jäätiin katsomaan Veikkausliigan ottelu Ifk Mariehamn vs ROPS. Ensimmäisen puoliajan jälkeen oli kuitenkin siirryttävä unten maille, pitkä päivä otti veronsa.




Sunnuntai aamuna alkoivat pelit Otsot voittivat PPJ:n 5-0, pelasivat tasan 1-1 Nömne Unitedia ja 2-2 Fc Kapinaa vastaan. Kontiot ottivat voitot 3-0 KelA:sta ja 4-0 Nömne United -08:sta sekä kokivat ensimmäisen tappion 1-5 Fc Kasiysille.

Maanantaina pelit alkoivat myöhään, joten pääsimme kaikki yhdessä aamupalalle.


Aamupalan jälkeen suunnattiin Merenkulkumuseoon. Pojat jopa viihtyivät siellä :), kun katseltavaa ja tekemistä riitti.


 data-verified=

Peleissä oli rauhallisempi päivä. Otsot ottivat päivän ainoassa pelissään 5-1 voiton Fagersta södrasta, Kontiot pelasivat tasapelin 2-2 BK-64 vastaan ja ottivat 7-1 voiton Honka 3:sta.

 data-verified=

Päivän päätteeksi pojat pääsivät jäätelöostoksille.

Tiistaina Otsojen pelit alkoivat jo klo 8.00. Herätys oli siis aikainen. Päivän aikana Otsot pelasivat kolme ottelua: Honka 1:stä 3-0 voitto, Puotilan Valtti ry:stä 2-0 voitto ja harmittava 0-3 tappio HPS mustalle. Tappion ja lohkon muiden pelien ratkettua selvisi, että sijoitus tulisi olemaan lohkon 3.

Kontioiden päivään kuului kaksi peliä. PPJ Laru sin. vastaan pelattiin upea ja jännittävä tasapeli 1-1. Kontiot olivat ensimmäinen joukkue, joka teki maalin PPJ Larun verkkoon. HPS:stä otettiin 4-0 voitto. Samoin kuin Otsoilla myös Kontioilla lohkosijoitus varmistui jo tiistaina. Myös Kontiot olivat lohkonsa 3.


Molempia joukkueita puhututti ja harmittikin jatkopaikan menetys, mutta pojat olivat myös yhtämieltä, että hieno turnaus ja kokemus.

Illalla suunnattiin turnausdiscoon :). Pojilla jäi tanssiminen vähemmälle, kädenvääntö ja herkuttelu veivät voiton :D.


Keskiviikko aamu alkoi taas aikaisin. Kontioilla viimeinen peli klo 8 ja Otsoilla 8.50. Kontiot ottivat viimeisestä pelistä 3-0 voiton Fc Kontusta ja Otsot pelasivat 2-2 tasapelin Fc Kontun toista joukkuetta vastaan.


Kaiken kaikkiaan Kontiot voittivat 5 peliä, pelasivat 2 tasuria, ja hävisivät yhden ottelun. Otsot voittivat 4 peliä, pelasivat 3 tasuria ja hävisivät yhden ottelun. Huippu turnaus molemmilta joukkueilta. Koko turnaukseen osallistui 71 poikajoukkuetta, jotka jaettiin 8 lohkoon. Kontioiden ja Otsojen kokonaissijoitukset ovat 24 parhaan joukossa, jos lasketaan lohkosijoitusten mukaan.

Koska pelit loppuivat molemmilta joukkueilta jo aikaisin, saimme loppupäivän yhteistä aikaa. Ensin käytiin keilaamassa ja lounaan jälkeen päästiin kylpylään reippaan kävelylenkin päätteeksi. Uimisen jälkeen yhteinen ilta jatkui päivälliselle ja sieltä vielä keskustaan jäätelöille :).



Illalla myös palkittiin molempien joukkueiden Fair play pelaajat: Otsot Elias Kankaanranta, tekee töitä kentällä, tsemppaa kaveria ja joukkuetta, ja Kontiot Eetu Salmi, tekee töitä kentällä, näyttää esimerkkiä ja tsemppaa muita, eikä anna periksi. Sekä valmennus, että pojat olivat yhtämielisiä fair play pelaajista. Kaikki pelaajat saavat diblomit osallistumisestaan Aland Cup 2018.


Sunnuntain ohjelmassa oli pakkaus, brunssi ja poikien toiveesta turnauksen finaalin seuraaminen. Koko turnauksen voiton otti ruotsalaisjoukkue Sollentuna 7-0 lukemin IFK Grankullasta. Viimeisellä kävelyretkellä ( ja kävelyä muuten tuli reissussa :D, noin 20000 askelta jojon askelmittariin per päivä) satamaan pojat saivat niskaansaa reissun ainoan kunnon sadekuuron. Viking Grace lähti kohti Turkua klo 14.30. Laivalla syötiin, shoppailtiin ja odotettiin satamaan saapumista.


Vielä linja-automatka Mastojentielle ja reissu on pulkassa. Ilman loukkaantumisia ja sairastumisia, upealla säällä ja järjestelyillä. Valmentajat ja jojo kiittävät poikia reissusta!

Seuran uusimmat