E11 leirillä Laviassa
Julkaistu: 06.06.2018 00.00

E11 leirillä Laviassa

-07 joukkue leireili Laviassa jo toista kertaa yönyli leirin. Vuosi sitten leiristä jäi hyvät muistot ja leiri päätettiinkin järjestää myös tänä keväänä, tasan vuosi edellisestä leiristä. Joukkue oli paikalla miltei kokonaisuudessaan, mikä oli tietenkin todella hienoa. Ilmat olivat mitä parhaimmat, aurinko paistoi koko viikonlopun ja lämpöä riitti.

Leirillä tietenkin treenattiin


Kisailtiin leiriolumpialaisissa lajeina tikanheitto, pussihyppely, pituushyppy, keihäänheitto ja kananmunan kuljetus. Voittajina palkittiin


Syötiin, uitiin, paistettiin makkaraa ja vietettiin aikaa yhdessä. Lauantai-illan lopuksi katseltiin tietenkin Mestareiden liigan finaaliottelua toiseen puoliaikaan asti. Sitten silmät painuivat kiinni.


Sunnuntai aloitettiin aamulenkillä.


Jatkettiin treeneillä ja lopetettiin joukkueen väliseen miniturnaukseen.


Pojat pohtivat myös vakavia, laatimalla joukkueen yhteiset pelisäännöt. Keskustellessa mietittiin toisten huomioon ottamista, joukkueen tapahtumissa käyttäytymistä, tavaroista huolehtimista ym. Jokainen poika allekirjoittaa pelisäännöt ja sitoutuu niitä noudattamaan.

Kiitokset Finnboomille leirin sponsoroinnista ja Kankaanrannan perheelle käytännön järjestelyistä paikanpäällä. Ensi vuonna uudestaan!

Seuran uusimmat