P14 2007, P14 Ykkönen

KF Fc Jazz/K-F yj - TPV YJ  1 - 1

Herralahti TN

P14 Ykkönen Yj KarJa kohtasi TPV:n

P14 Ykkösessä FC Jazz/Karhu-Futis yj ja TPV jakoivat pisteet 1-1 -lopputuloksella tasaisen pelin jälkeen. Ensimmäisessä erässä nähtiin jälleen enimmäkseen YJ KarJan pallonhallintaa. Johtomaali syntyi vajaan kymmenen minuutin kohdalla Eetun komealla ylänurkkavedolla rankkarialueen ulkopuolelta. Useampaankin maaliin oli paikat, mutta viimeistelyistä puuttui tällä kertaa tarvittava terävyys. TPV teki osumansa rankkarista heti toisen jakson alussa. Tämän jälkeen vaaralliset maalintekopaikat jäivät vähiin kummaltakin joukkueelta toisen jakson oltua rikkonainen ja tasapaksu vääntö.

Ottelu oli vastuuvalmentaja Dani Österlundin viimeinen peli YJ KarJan peräsimessä. Fc Jazzin eri ikäluokkajoukkueissa tapahtuvat valmentajajärjestelyt vievät Danin muihin tehtäviin. Joukkue ja toimihenkilöt kiittävät Dania laadukkaasta toiminnasta vastuuvalmentajana. Danilta saaduilla opeilla joukkueen on hyvä jatkaa eteenpäin.