P-Iirot sininen - KF FC Jazz YJ   6 - 3

Hallinurmi Rauma

P14 Kolmonen Yj KarJa P-Iirojen vieraana

Yj KarJa matkasi Raumalle Pallo-Iirojen vieraaksi. Satakunnan korona tilanne pahenee, mutta pelit saavat vielä jatkua.

Yj KarJalla oli ensimmäisellä puoliajalla paljon maalipaikkoja. Puoliaika päättyi kuitenkin tasan 1-1. Maciej’n viimeisteltyä tasoitusmaalin Iirojen verkkoon.

Toisella puoliajalla vastustaja karkasi 3-1 johtoon. Yj KarJa kiri tasoihin Salmisen ja Leevin maaleilla. Vastustaja upotti kuitenkin 3 seuraavaa maalia voittaen 6-3.

Valmennuksen kommentit:

Eka jakso pystyttiin pitämään palloa itsellä. Päästiin murtumaan vastustajan selustaan, mutta viimeistely jäi yritykseksi.

Tokalla jaksolla jalka alkoi painaa, annettiin kaverille pari maalia. Ei pystytty pitämään pallohallintaa itsellä. Pienistä virheistä kaveri pääsi rokottamaan. Lopun hyvä jalkaisuus ja puristus ei riittänyt. Vastustaja vei pisteet.

Erityismaininta ottelusta Antille, Leeville ja Salmiselle.

Ottelu oli ensimmäinen virallinen ottelu uudelle päävalmentaja Pires da Silvalle.