Julkaistu: 18.11.2018 00.00

Kauden 2019 infokirje 1.

Moi!

Tässä muutamia asioita jojoille näin uuden kauden alkuun.

Kalenterimyynti on käynnissä. Toivottavasti kaikki joukkueet ovat jo ilmoittaneet kalenterimääränsä Jarille. Arvontapäiväksi johtokunta päätti 15.1.2019. Voittoluettelo löytyy seuran nettisivuilta ja voittonumerot julkaistaan myös siellä. Jos jollain joukkueella on nyt vielä palkintoja arpajaisiin tai saavat niitä vielä hankittua, laittakaa siitä tietoa Pentti Laineelle, hän lisää palkinnot luetteloon.

Muistutuksena vielä, seura hoitaa kalenterin mainostajien laskutuksen. Joukkueiden ei siis tarvitse lähettää laskuja mainostajille.

Saitte erillisen viestin seuran tehtävienjaosta kaudelle 2019. Vanhaan nähden muutamia muutoksia on tullut. Lista löytyy myös Toimiston sivuilta tiedotteista. Uusille jojoille tiedoksi kaikki jojot siis kuuluvat toimiston "joukkueeseen" ja pukukoppiin ja pääsevät lähettämään sähköposteja sitä kautta muille jojoille, jos tarvetta ilmenee.

Tehtäväjaosta sen verran, että jatkossa jojojen yhteyshenkilönä toimii myös Anu Salomäki eli viestejä tulee myös häneltä. Pentti Laine jatkaa edelleen seuran Jopox vastaavana eli Jopoxiin liittyvät kysymykset edelleen Penalle.

Johtokunta on päättänyt seuraavista asioista koskien joukkueenjohtajia:

Seuramaksu tulee olemaan kaudella 2019 100€ + lisenssi.

Jatkossa joukkueenjohtajat lunastavat lisenssit (+maksuttoman futsal lisenssin, jos tarve) kaikille joukkueen pelaajille ja toimihenkilöille yhdellä kertaa ja laskuttavat pelaajilta lisenssimaksun osana seuramaksua. -08 syntyneille ja nuoremmille lunastetaan myös vakuutus. -07 syntyneiltä ja sitä vanhemmilta kysytään vakuutus erikseen. Jos pelaajan oma vakuutus kattaa kilpaurheilun ja erityisesti jalkapallon ei palloliiton vakuutusta tarvita. Omasta vakuutuksesta pitää toimittaa todistus joukkueenjohtajalle.

Toimihenkilöille lunastettava lisenssi on maksuton, mutta jokaisen toimihenkilön tulisi olla rekisteröitynyt Pelipaikkaan, muuten heitä ei saa liitettyä Tasossa pöytäkirjoihin. Tällä hetkellä Karhu-Futiksen toimihenkilölista on Tasossa aika lyhyt.

Kaudella 2019 joukkueet osallistuvat seuran varainhankintaan 50€/pelaaja. Tämä summa tulee sisällyttää joukkueen budjettiin.

Joukkueiden valmiit budjetit kaudelle 2019 toimitetaan Anu Salomäelle marraskuun loppuun mennessä. Anulta voi kysyä asiasta lisätietoja. Jos jollain jojolla ei ole seuran budjettipohjaa, Anu toimittaa sen liitteenä.

Seura muistaa toimihenkilöitään pienellä joulumuistamisella, huolehtikaa siis toimihenkilönne ajan tasalle Jopoxiin, josta joukkueiden toimihenkilömäärä lasketaan.

Jojojen omaa palaveria lupailin jo syys-lokakuussa, mutta vielä se ei ole toteutunut. Tämän hetken suunnitelma on, että Jari kyselee Pyörä-Nurmen suunnasta meille pientä koulutusta uuteen seuramallistoon ja heidän uuden tilausjärjestelmänsä käyttöön ja teemme siinä samalla retken Raumalle. Tästä lisää infoa, kun ajankohta varmistuu.

Terveisin: Katri Uusiaro


Seuran uusimmat