#Seurapaitapäivä 29.9
Julkaistu: 25.09.2020 00.00

#Seurapaitapäivä 29.9

Seurapaitapäivä tiistaina 29.9. – tule mukaan!

Jälleen on aika kaivaa kaapeista seurapaidat, -pipot ja muut seuravärein varustetut kamppeet! Tiistaina 29.9. juhlistetaan nimittäin #Seurasydän-kampanjan kohokohdaksi noussutta seurapaitapäivää, ja me kutsumme teidät kaikki mukaan näyttämään seurarakkauttanne.

Osallistuminen on helppoa!

Kaiva kaapista rakkaan seuran paita ja pue se päälle tiistaina 29.9.
Nappaa kuva itsestäsi
Postaa kuva someen tunnisteilla #seurapaitapäivä ja #seurasydän

Jaa siis seurapaitapäivän ja suomalaisen seuratoiminnan ilosanomaa somessa sydämesi kyllyydestä tiistaina 29.9.! Viime vuoden aikana seurapaitapäivää on vietetty niin kouluissa, kotona, toimistoilla kuin etätoimistoillakin – eli siis ihan tavallisen arjen keskellä.

Haasta siis ystävät, perhe, työyhteisö ja kaikki seurakaverit mukaan näyttämään, kuinka suuri, vahva ja moninainen #seurasydän suomalaisessa urheiluyhteisössä sykkii. Tule mukaan juhlistamaan seurapaitapäivää – juuri sellaisena kuin olet!

Seurapaitapäivän tunnelmaan pääset kätevästi mukaan somessa tunnisteilla #seurapaitapäivä ja #seurasydän.

#Seurasydän sykkii somessa

Edellisen kerran maaliskuussa järjestetty Seurapaitapäivä kotona -teemapäivä keräsi valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aktiivisten seurojen, seuratoimijoiden ja harrastajien ansiosta teemapäivä tavoitti Facebookin, Instagramin ja Twitterin kautta kahdessa päivässä lähes 7,5 miljoonaa henkilöä. Tänä syksynä meillä on erinomainen mahdollisuus peitota tämä tulos haastamalla kaikki seurojen nykyiset ja entiset jäsenet mukaan näyttämään seurasydäntä syyskuussa. Seurasydän-kampanjan viralliset tunnisteet sosiaalisessa mediassa ovat #seurasydän ja #seurapaitapäivä.

Seuran uusimmat