Wasa Footballcup pelaajan silmin
Julkaistu: 20.07.2022 17.32

TURNAUSMATKALLA VAASASSA 8.7-10.7.2022

Olimme Wasa football cup -turnauksessa 8.7–10.7. Lähdimme turnaukseen kahdella joukkueella tytöt 11v ja tytöt 12v. Molemmat joukkueet osallistuivat omiin sarjoihinsa. Yövyimme koulumajoituksessa, jossa oli hyvä palvelu. Ruokailut toteutuivat myös koululla. Ruokailut olivat aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala. Turnausjärjestäjiltä saimme myös turnausrannekkeet, joiden avulla pääsi syömään ja toisena iltana järjestettyyn diskoon. Disko pidettiin Vaasan Stadionilla, jossa oli erittäin hieno tunnelma. Siellä myös näki kuinka paljon osallistujia Wasa football cup -turnauksessa oli. Edellisenä iltana olimme käyneet Vaasan uimarannalla uimassa. Se oli hieno ranta. Söimme siellä iltapalamme, jonka olimme ottaneet mukaan koululta. Lähellä majoitustamme sijaitsi myös K-Market, josta kävimme ostamassa herkkuja pelien jälkeen syötäväksi.

Sarjoissamme oli vain viisi-kuusi peliä riippuen joukkueesta, joten meillä oli paljon vapaa-aikaa pelien välissä. Meistä se oli vain hyvä asia, koska saimme viettää paljon aikaa yhdessä. Peleihin me kuljimme aina musiikkia kajarista soittaen ja lippua liehuttaen. Maskottejammekin kuljetimme aina kenttien ja koulujen välillä. Kentät olivat erittäin hyvässä kunnossa ja niillä oli hyvä pelata. 11-tytöt kulkivatkin voitosta voittoon, kunnes finaalipeli hävittiin karusti rankkarikisassa. Mutta kyllä hopeakin on loistava saavutus. Sitä paitsi hopeapokaali on melkein yhtä iso kuin kultainenkin. Myös 12v -tytöt ottivat muutaman hienon voiton. Oli myös jännää, että turnaukseen osallistui joukkueita myös Virosta ja Latviasta saakka. Tämä oli aivan mahtava ja upeasti järjestetty turnaus ja olemme onnellisia, kun saimme osallistua tänne. Koko ajan pysyi hyvä meininki päällä. Toivottavasti pääsemme myös ensi vuonna osallistumaan Vaasan turnaukseen!

2 # Linnea Ojanen

Valmentajan kommentit:
”Turnausreissu meni todella hienosti. Järjestelyt toimivat moitteettomasti sekä yhteishenki tyttöjen kesken oli huippuluokkaa. Kentällä T11-joukkue pelasi kaunista futista ja saavutti tavoitellun mitalisijan. Toki voittopokaalin kotiin vieminen jäi harmittamaan, mutta ensi vuonna uusi yritys. T12-ryhmän alkupelit kangertelivat, mutta loppua kohden peli-ilme parantui – tästä kruunauksena viimeisen sijoitusottelun voitto rangaistuspotkukisassa.”