T11 tytöt Ilveksen pääsiäisturnauksessa Tampereella 17.-18.4.
Julkaistu: 18.04.2022 20.17

Karhu-Futis/ NiceFutis yj. T11 tyttöjä pelasi eilen ja tänään Ilveksen järjestämässä pääsiäisturnauksessa. Turnauksessa tyttöjä vastaan pelasivat Ilves, Ilves keltainen, HJK, KuPS ja Ylöjärven Ilves. Vastustajat olivat siis Suomen ikäluokan parhaimpia joukkueita. Kyseessä oli kovatasoinen turnaus ja pelattava sarja kilpasarjatasoa.

Kahteen turnauspäivään mahtui viisi peliä kestoltaan 2x 20min. Peliaikaa kertyi runsaasti kaikille, mutta tästäkin huolimatta taistelutahtoa ei tytöiltä puuttunut. Turnauksesta tuli kaksi voittoa ja kolme häviötä.

Kaikki neljässä pelissä tulleet maalit tulivat toisella puoliajalla, lukuunottamatta HJK:tä vastaan pelattua peliä. Jossa ensimmäisen 30sekunnin aikana HJK siirtyi 1-0 johtoon. Tämän jälkeen se olikin menoa meidän tyttöjen kohdalla. Peli hävittiin suurinumeoroisesti. Lukuisista maaleista huolimatta tytöt jaksoivat kirjaimellisesti taistella loppuun asti. Maalissa tuolloin pelannut Kraapon Iina ei lannistunut lukemista ja pystyi pitämään päänsä kylmänä.

KuPS:ia vastaan pelattu peli päätyi Karhu-Futis/NiceFutis tyttöjen voittoon. Toinen turnauksen voitto tuli Ylöjärjen Ilvestä vastaan, jossa Salmen Iida numerolla 6 täräytti kulmatilanteesta maalin. Maali jäi pelin ainoaksi ja vei tytöt voittoon. Vastaavasti Toivosen Eena-Emerina pelasi maalissa turnauksen ainoan nollapelin ja venyi hienoihin torjuntoihin vastustajan hyvin luoduista maalipaikoista huolimatta. Kaiken kaikkiaan hieno turnaus takana!