Fortum Tutor & Seurayhteistyö käyntiin
Julkaistu: 11.09.2017 00.00

Fortum Tutor & Seurayhteistyö käyntiin

Fortum Tutor & Seurayhteistyö käynnissä

FC Jazzin mukaan Fortum Tutor –hankkeeseen lähteneet yhteistyöseurat kokoontuivat Preiviikinlahdella perjantaina ensimmäiseen tapaamiseen. MuSa, TOVE, Karhu-Futis ja Koitto olivat kukin edustettuina seuran urheilutoiminnasta vastaavien sekä seurojen hallituksen tai johtokunnan edustajien toimesta. Tarkoituksena oli luoda yhdessä suuntaviivoja tulevalle yhteistyölle ja käynnistää jokaisen seuran kanssa oma prosessi lapsiurheiluvaiheen pelaajakehityksen laadun parantamiseksi, jokaisen yhteistyöseuran omiin tarpeisiin ja toiveisiin sopivalla tavalla.

FC Jazzin pelaajakehitystyötä avattiin yhteistyöseurojen edustajille organisaation esittelyn ja jo olemassa olevien seurayhteistyökuvioiden esittelemisellä, jonka jälkeen FC Jazzin Fortum Tutor Timo Kulju kertoi Fortum Tutor -hankkeesta ja omasta työnkuvastaan, joka painottuu vahvasti nimenomaan yhteistyöseurojen valmentajien tutorointiin heidän omassa valmennusympäristössään.

Yhteistyöseurat saivat nimetä omat tarpeensa ja odotuksensa Fortum Tutor –yhteistyöhön liittyen. Valmentajien osaamisen lisääminen ja valmentajakoulutus nousivat isoiksi teemoiksi, samoin kuin seurojen välisen yhteistyön mahdollisimman avoin ilmapiiri ja laaja hyödyntäminen. Keskusteluissa päästiin hyvin konkretian tasolle ja seurojen tarpeisiin vastaavat toimenpiteet saatiin kaikkien osapuolten kanssa yhdessä määriteltyä. Lisäksi ideoitiin koko seurayhteisön yhteisiä tapahtumia, joissa valmentajien osaamisen kehittäminen on pääosassa. Näitä suuntaviivoja pitkin lähdetään kaikissa seuroissa liikkeelle syksyn aikana. Ensimmäisiä konkreettisia askelia otetaan yhteisen E-tason valmentajakoulutuksen merkeissä lokakuussa.

FC Jazz kiittää vielä kerran kaikkia seuroja yhteistyöhön lähtemisestä – tehdään yhdessä porilaisesta futiksesta parempaa!

"Yhteistyö tarjoaa Karhu-Futikselle hyvän mahdollisuuden lisäresurssien ja -osaamisen saannille arkiseen kenttätekemiseen. Samalla kaupungin sisäinen jalkapallo-osaaminen on myös seuramme saatavilla. Ensimmäisiä käytännön toimia yhteistyön osalta on syksyllä järjestettävät E- ja D-valmentajakurssit".


Seuran uusimmat