Karhu-Futis/MuSa YJ Huuhkajapäiville
Julkaistu: 01.02.2018 00.00

Karhu-Futis/MuSa YJ Huuhkajapäiville


Huuhkaja- ja Helmaripäivät on Suomen Palloliiton uusi pelaajakehitystapahtuma, jossa yhdistyvät pelaajatarkkailu ja valmennusosaamisen kehittäminen. Pelaajakehitystapahtumien keskiössä on peli ja sen kehittäminen sekä pelaajien että valmentajien näkökulmasta. Valmentajat tulevat saamaan ennen tapahtumia ennakkotehtäviä pelaamisesta ja itse tapahtumissa ottelut kuvataan ja käydään läpi kouluttajien ohjauksessa. Pelaajilta vaaditaan hyvää valmistautumista tapahtumiin ja keskittymistä paikan päällä.

Pelaajan laadukas arki on iso teema seuraaville vuosille suomalaisessa jalkapallossa. Tämän vuoksi vuoden aikana pidettävissä Huuhkaja-ja Helmaripäivissä käsitellään myös kokonaisvaltaista urheilijaksi kasvamista oikeanlaisen harjoittelun, ravinnon ja levon sekä ajan- ja elämänhallintaan liittyvien asioiden osalta. Huuhkaja- ja Helmaripäivät on osa suomalaisen jalkapalloilijan pelaajapolkua ja antaa työkaluja pelaajien laadukkaaseen arkiharjoitteluun.

Valmentajina toimivat seurajoukkueiden valmentajat ja valmennuspäälliköt. Tapahtumat järjestetää Palloliiton Länsi-Suomen piiri ja organisoinnista vastaa Länsi-Suomen piirin valmennuskoulutuspäällikkö Ari Kervinen.

www.palloliitto.fi

Kolmas Huuhkajapäivä pidetään Turussa Kupittaan tekonurmilla 26.4.2018.

09:30 LTU - Karhu-Futis/MuSa yj
11:10 Karhu-Futis/MuSa yj - Huuhkaja Utd2
15:10 Karhu-Futis/MuSa yj - Huuhkaja Utd1

Tästä linkistä aiempien tapahtumien pelit.


Seuran uusimmat